за контакти:  0897 84 83 97

Мебели обзавеждане за кухня и трапезария

Мебелите за кухня на „Тайм Интер“ са модерно и функционално удобство, комфорт за всяко домакинство. Предлагаме възможности от решения в модерен дизайн, класика и ретро стил.

Мебели за спалня, спално обзавеждане

Мебелите за спалня, които ние проектираме, произвеждаме и монтираме са възможното удобство и уют за почивка от едно динамично ежедневие.

Мебели за офис, офис обзавеждане

Мебелите за офис, които „Тайм Интер“ ООД произвежда и предлага на своите клиенти са добро и ергономично решение за творческа работна среда.

Мебели за детска стая. Обзавеждане на детски стаи

В мебели за детска стая вграждаме спокойствие и радост. Мебелите за детска стая се проектират и изработват от качествени материали и цветове, които внасят мекота и топлота във вашия дом.

Всекидневна, Хол, Антре

Мебелите за обзавеждане на всекидневна, хол и антре, които „Тайм Интер“ ООД изработва, са съобразени със съвременните тенденции. В проектирането се съобразяваме с идеите на клиента за удобство и специфичност на своя дом.

Мебели от PVC за баня, Душ-прегради

Мебелите от PVC за баня, произведени от „Тайм Интер“ ООД, са съобразени с влажната среда, в която те дълго време ще изпълняват своята функция. Те се проектират и изработват в синхрон с дизайна на санитарния фаянс за баня.

„Тайм Интер“ ООД е позната на своите клиенти с идеен потенциал за проектиране и изработка на бутикови и луксозни мебели.